Stålefterspørgsel er steget

- May 06, 2020-

Markedsefterspørgslen er kommet tilbage. Da den indenlandske nye koronarpneumoniepidemi gradvist blev kontrolleret, genoptog efterfølgende virksomheder arbejde efter hinanden, og efterspørgslen efter stål blev genvundet. Det nye ordreindeks var 38. 5%, en stigning på 5. {{3}} procentpoint fra februar. På grund af den hurtige spredning af udenlandske epidemier og reduktionen i den eksterne efterspørgsel faldt det nye eksportordreindeks 1 5. 2 procentpoint fra februar til 27. 3% , og den samlede efterspørgsel blev også påvirket. I følge undersøgelsen af ​​relevante institutioner er efterspørgslen på det sydlige marked kommet godt, og efterspørgslen på det nordlige marked er endnu ikke frigivet. Med udgangspunkt i indkøbsdataene for terminalspiraler, der overvåges af relevante institutioner i Shanghai, steg den gennemsnitlige daglige købsmængde af terminaler i marts markant med 3 74. 12% måned til måned, men det samlede beløb har stadig et vist hul fra det normale niveau.

Steel Demand Has Increased

Stålfabriksproduktion har en tendens til at blive større. Marts, der er påvirket af udvidelsen af ​​efterspørgslen på markedet, for at lindre problemet med begrænset logistik, efter ansættelse af tilbagesendelsesrate og gradvis færdiggørelse af renovering af højovnsstålanlæg og andre faktorer, har stålproduktion en tendens til at stige. Produktionsindeks var 39. 3% sammenlignet med februar steg med 8. 0 procentpoint. Indeks for råvarebeholdning var 44. 9%, op 15. 7 procentpoint fra februar.

Steel Demand Has Increased

De færdige varebeholdninger faldt. Marts, på grund af de lukninger, der er forårsaget af udbruddet af nedetid gradvist vendte tilbage til det normale, med den gradvise genopretning af efterfølgende efterspørgsel, stålfabrikker har en tendens til at udjævne salget, faldt lageret markant. I midten af ​​marts var den sociale lager af fem større stålprodukter i 20 byer 20 millioner tons, et fald på {{3}}, 000 ton fra den foregående periode, fald på 1. 0%. Set fra den samlede opgørelse steg den sociale beholdning med 1 3. 18 millioner tons i midten af ​​marts fra december sidste år, en stigning på 1 9 {{11 }}. 3%, hvilket indikerer, at den nuværende sociale opgørelse stadig er på et historisk højt niveau, og presset til at forgrenes er større.

Steel Demand Has Increased

Stålpriserne svingede og steg. I begyndelsen af ​​marts falder et antal internationale råvarepriser, men efterspørgslen efter stålprodukter, der kan ekspanderes, drevet af stigende priser som helhed.