Stålpriserne på det internationale marked stoppede med at falde og kom igen

- Jul 24, 2020-

I juni var det internationale stålprisindeks (CRU) 141,7 point, en stigning på 2,4 point måned for måned eller en stigning på 1,7% fra et fald til en stigning fra en måned til måned; et årligt fald på 20,1 point eller et fald på 12,4%.

Stålpriserne i Nordamerika og Asien vendte fra faldende til stigende, mens de europæiske stålpriser fortsatte med at falde.

1

I juni var CRU det nordamerikanske stålprisindeks 148,7 point, en stigning på 4,2 point måned for måned eller 2,9% og steg igen for første gang efter at være faldet i tre på hinanden følgende måneder; den amerikanske fremstillingsindeks PMI var 52,6%, en stigning på 9,5 procentpoint fra den foregående måned, hvoraf produktionsindekset steg med 24,1 Procentpoint, lagerindekset steg med 0,1 procentpoint. I slutningen af ​​juni var den amerikanske kapacitetsudnyttelsesgrad på råstål 55,4%, en stigning på 1,6 procentpoint fra maj. I juni steg priserne fra fabrikken på de vigtigste stålprodukter i amerikanske Midwest-stålfabrikker, herunder stålstænger, koldvalsede spoler og varmgalvaniserede plader, fra tilbagegang; priserne på mellemstore og tunge plader og varmvalsede spoler faldt fortsat.