Betydningen af ​​galvaniserede stålplader

- May 22, 2020-

Galvaniseret stålplade defineres som en kulstofstålplade belagt med zink på begge sider. Galvaniseret stålspole Fremstiller gennem to hovedprocesser galvaniseret stål: Kontinuerlig varmgalvaniseret og elektrogalvaniseret.

Varmtypeproces inklusive stål fra smeltet zinkbad, processen inkluderer påføring af zink galvaniseret ved elektrolytisk behandling. Som et resultat klæbes jern-zink-lag fast til basismetzinkbindingen. Vores varmgalvaniserede produkter fremstilles i henhold til specifikationer, og vores elektrogalvaniserede produkter opfylder også specifikationerne.

The Meaning Of Galvanized Steel Sheets

Galvaniseret er en af ​​de mest effektive beskyttelser af bare stål mod korrosionsmiljøer, den mest økonomiske metode. Zink er ikke kun en barriere mellem stål og miljø, men ofrer også sig selv for at beskytte stålpladen nedenfor. Når der optræder to forskellige metaller i kontakt med vand og ilt, og koblingen eller beskyttelsen af ​​offerstrøm opstår. Zink korroderer fortrinsvis jern i stål. Denne beskyttelse forhindrer, at stål korroderer i områder, der ikke er dækket af zink. Således minimerer diffusionen af ​​korrosion fra skærekanten, boring og lignende.