Situationen på markedet for rustfrit stål

- Mar 31, 2020-

På lang sigt forbedres det indenlandske rustfrie stålmarked gradvist efter svag tilpasning, og muligheden for yderligere svaghed i den senere periode er relativt begrænset. Rustfrit stålmarkedets ydeevne på kort og mellemlang sigt er ikke optimistiske, men på grund af ferronickel og rustfrit stål er på randen af ​​tab, hovedsageligt i den sene dårlige epidemi førte svag efterspørgsel efter udbruddet under kontrol, kombineret med de nationale gunstige politikker , vil den industrielle kæde i rustfrit stål gradvist blive forbedret, priserne stabiliserer og afhenter også.

Efter ophævelsen af ​​epidemien, da industrien gradvist begyndte at vende tilbage til arbejdet, forventes byggebranchen motorveje, havne, repræsenteret af offentlig transportinfrastruktur, såvel som UHV, intercity rail, nye energikøretøjs opladning bunke konstruktion som repræsentant af den nye by Efterspørgslen efter stål til kemiske byggeprojekter kompenseres.

The Situation Of Stainless Steel Market

Kort sagt frigives efterspørgslen efter rustfrit stål i trin. Samlet set har det kortvarige interferensudbrud af epidemien og virkningen af ​​efterspørgslen efter rustfrit stål, men til støtte for en omfattende velvære har en række politikker og stabil vækst af epidemien begrænset indflydelse på efterspørgslen efter rustfrit stål gennem året.

The Situation Of Stainless Steel Market