Udbyttestyrke og trækstyrke uoverensstemmelse

- Apr 10, 2020-

Trækstyrke kvantificerer den kraft, der kræves for at trække et reb, en ledning eller en strukturel bjælke til en pause. Konkret er materialets trækstyrke den maksimale trækspænding, som kan bevares før svigt. Udbyttestyrke eller udbyttepunkt er beskrevet i ingeniørvidenskab som stress punkt, hvor ethvert materiale begynder at plastisk deformere.

Udbyttestyrke er en af de typer af trækstyrke. Udbyttestyrke defineres som udbyttestress, stressniveau, når det faktisk er 0,2% af den oprindelige størrelse af materialets permanente deformation, og defineres som stressniveauet i materialet kan modstå, før det udsættes for stress. Permanent deformation.

Yield Strength And Tensile Strength Discrepancy

Før de når udbyttepunktet, er materialet elastisk deforme, og efter eliminering af stress, der skal undertrykkes og genoprettes til sin oprindelige form. Ud over udbyttepunktet, skal der være nogle permanente deformation i materialet, der ikke kan vendes.

I konstruktionsteknik defineres holdbar plastdeformation som udbyttebelastningen på det strukturelle medlem. Trækstyrken afhænger af mange faktorer, herunder den "elastiske grænse", kan grænsen defineres som den mindste stressmåling af permanent deformation.

Til måling af trækstyrken af noget, for eksempel, wire, eller måske en strukturel stråle grad af kraft, der kræves for at trække reb ved pause. På den anden side vil materialets udbyttestyrke eller udbyttepunkt forekomme eventuelle stresspunkter, der er plastligt deforme.

Yield Strength And Tensile Strength Discrepancy