Farvebelagt zink aluminiumsstålspole

For yderligere at forstå korrosionsbestandigheden af den malede spole, skal overfladen af zinklaget ikke direkte komme i kontakt med luften og øge overfladefarven, er det nødvendigt at påføre maling. Det er, ifølge den vigtigste anvendelse af forskellige, skal vælg passende underlag og bygningsbelægninger ved hjælp af den passende malingsmetode for at fremstille en ordineret farvebelægningsrulle. Farvebelagt zink aluminiumstålspole
Chat nu

Produktdetaljer

Produktvisning Farvebelagt zink aluminiumsstålspole

Farvecoated aluminiumsstålspole Karakteristisk ydelse

Farvecoated aluminiumsstål coilbelægning er et produkt opnået ved at udsætte en koldvalset stålplade eller en galvaniseret stålplade til en overfladekemisk behandling (rullebelægning) eller en sammensat organisk film (såsom en PVC-film) og derefter bagning og hærdning . Nogle kalder dette produkt "forvalset stålplade" og "stålplade i plastfarve". Farvepladerprodukter produceres af producenten på en kontinuerlig produktionslinje, så det kaldes også farvebelagt stålspiral. Farvestålpladen har ikke kun den mekaniske styrke af stålmaterialet, den lette formningsegenskab, men også den gode dekorative og korrosionsbestandighed af coatingmaterialet. Farve stålplader er nye materialer, der i høj grad respekteres i verden i dag. Med fremskridt inden for videnskab og teknologi, forbedring af miljøbevidsthed og forbedring af folks levestandard har aktivitetsrum i farvestålplader i stigende grad vist stærk vitalitet og store markedsudsigter og er underlagt konstruktion, husholdningsapparater, elektromekanik, transport, indvendig udsmykning og kontorudstyr. Og fordelene for andre industrier.

Farvebelagt zink Aluminium Steel Coil bevægeligt rum har fordelene ved let vægt, høj styrke, varmeisolering, smukt udseende og holdbarhed og er en bygningsinstallation i høj kvalitet, der er integreret med arkitektur og udsmykning. Konstruktion af bevægelige rum i stålplade er ren, brugt i vid udstrækning i fabriksbygninger, lagerbygninger, kontorbygninger, villaer, tagplader, luftrensningsrum, kølerum, butikker, kiosker og midlertidige huse. Letvægtssandwichpaneler med en kvadratvægt på mindre end 14 KG kan reducere den strukturelle belastning fuldstændigt og reducere bobilomkostningens strukturomkostninger.

Nem installation

Farvebelagt zink Aluminium Steel Coil bevægeligt rum har egenskaberne let vægt, splejsning installation og fri skæring, hvilket bestemmer enkelheden i installationen af det bevægelige rum, hvilket kan forbedre effektiviteten og spare konstruktionsperioden. Overflademateriale og isoleringsmateriale i det brandsikre sandwichpanel i farvestål er ikke-brændbare materialer, som fuldt ud kan opfylde brandbeskyttelsesspecifikationerne i det bevægelige rum.

Holdbar

En lang række undersøgelser har vist, at det er blevet brugt i udlandet i mere end 40 år. Holdbarheden for farvebelagte stålplader behandlet med specielle belægninger er 10-15 år. Derefter sprayes antikorrosionsbelægninger hvert 10. år. Bevægelseshusers levetid kan nå mere end 35 år.

Smuk

De klare linjer i den pressede farveovertrukne zinkaluminiumstålspoler har snesevis af farver, som kan imødekomme behovene i enhver stil bevægelig rumbygning og opnå tilfredsstillende resultater.

Termisk isolering

De varmeisolerende materialer, der almindeligvis bruges i farvestålpladen kompositplade er: stenuld, glasfiberbomuld, polystyren (EPS), polyurethan osv., Og den termiske ledningsevne er lav, så det bevægelige rum har god varmeisoleringseffekt. Den høje styrke farve stålplade er lavet af højstyrke stålplade (trækstyrke 5600 kg / cm) plus det mest avancerede design og rulleformning. Derfor har det bevægelige rum i farvestålpladen fremragende strukturelle egenskaber.

Farvebelagt zink aluminiumsstålspoleFarvebelagt zink aluminiumsstålspole

For at gøre bygningsbelægningen og galvaniseret stålplade god vedhæftning, skal den varmgalvaniserede overflade behandles med organisk kemi. Først vedhæftningen på overfladen af galvaniseret stål og snavs, ellers vil det påvirke vedhæftningskraften i belægningen, så det er nødvendigt at afoiling og rengøring. Organiske kemiske konverteringsbehandlinger udføres derefter, normalt ved at skabe lag af komplekse forbindelser på den varmforsinkede overflade eller ved fosfatbehandling. Førstnævnte har god vedhæftning og sidstnævnte har god korrosionsbestandighed.Organisk kemisk omdannelsesbehandling skal være fuldstændig tør, kan indeholde fugt i kroppen

under malingstilstand. Farvebelagt zink aluminiumsstålspole

pakning


Farvebelagt zink aluminiumsstålspole

Vores firma

Farvebelagt zink aluminiumsstålspoleFarvebelagt zink aluminiumsstålspole

Vores årlige kapacitet for farvebelægningslinie er omkring 600.000 ton, varmforsinket / galvaniseret stålspole er 0,12-1,5 * 650-1250 mm; Kapaciteten af galvaniserede stålspiraler (0,2-1,2 * 750-1250 mm) og galvaniserede stålspiraler (0,2-0,8 * 750-1250 mm) er ca. 300.000 tons. Vores virksomhed er fuldt ud klar over vigtigheden af kvalitet og har det strengeste kvalitetskontrolsystem. Vores produkter har høj præcision og høj kvalitet, ikke kun med fremragende dekorativ, støbning og korrosionsbestandighed, men også med høj maling vedhæftning, kan holde lyse og smukke farver i lang tid.

Kontakt os

Chloe

Salgschef

Henan Jianhui Steel Co., Ltd

Adresse: UDVIKLINGSZONE HUIGUO TOWN, ZHENGZHOU KINA

Tlf: +86 371 89812229 Fax: +86 371 89812228

MP: +86 13213178890 Wechat / Whatsapp: + 86 13213178890

E-mail: sales@jianhuissteel.com

Hjemmeside: www.jianhuissteel.com

https://www.youtube.com/channel/UCJrDrhA3rZDD4WmQ7muJLsw

Hot Tags: farvebelagt zink aluminiumsstålspole, fabrikanter, leverandører, fabrik, pris, til salg

Undersøgelse

Du kan også lide