Formalet aluminiumszinkstålspole

Den formalet aluminiumszinkstålspole er hovedsageligt lavet af farveovertrukne ruller. Inden den næste stålplade installeres, skal hvert farvebelagt plade være helt fastgjort. Fastgørelse skal begynde i midten af det farveovertrukne bord for at forhindre, at der opbevares fugt, og strækkes derefter til begge sider. Endelig er skaftfugen på det faste overtrukne bord blevet en ny type byggemateriale, der bliver mere og mere populært.
Chat nu

Produktdetaljer

Produkt specifikation

handelsvare Formalet aluminiumszinkstålspole
karakter Q195, Q235, Q235B, Q195A, Q215A, Q235A, Q345A
Tykkelse 0.12mm-2.0mm
Bredde 500mm, 600mm, 1000mm, 1219mm eller som dine krav.
Brugsindustri Struktur, motorcykel og bil, dekorativ, medicinsk udstyr, sportsudstyr og møbler til hjemmet.
Leveringstid 20 arbejdsdage efter bekræftelse af ordren
Pakke Standard seaworthy emballage eller som kunders krav
Applikationer
Anvendes hovedsageligt i konstruktion, maskinfremstilling, jern- og stålkonstruktionsprojekter, skibsbygning, solenergistøtte, stålkonstruktionsteknik, kraftteknik, kraftværk, landbrug og kemiske maskiner, glasvindue, bilchassis, lufthavn osv.

Formalet aluminiumszinkstålspole

(3) Polyester med høj vejrbestandighed (HDP, høj holdbar polyster)

Til mangler ved PE og SMP udviklede HYDRO (nu erhvervet af BASF) og BECKER fra Sverige en 60-80% vejrbar HDP-polyesterbelægning, der kan opnå PVDF-belægning i begyndelsen af 2000 og er overlegen i forhold til almindelig siliciummodificering. Polyesterbelægningen har en udendørs vejrbestandighed på 15 år.

Polyesterharpiksen med højt vejrforhold syntetiseres ved anvendelse af en monomer indeholdende en cyclohexan-struktur for at opnå fleksibilitet, vejrbestandighed og omkostningsbalance af harpiksen, og den aromatiske fri polyol og polybasisk syre anvendes til at reducere absorptionen af UV-lys fra harpiksen. For at opnå høj vejrbestandighed af belægningen.

UV-belægninger og hindrede aminer (HALS) sættes til belægningsformuleringen for at forbedre vejrbestandigheden af filmen. Polyester coilbelægninger med højt vejrforhold er anerkendt på markedet i udlandet, og omkostningsydelsen for denne belægning er meget fremtrædende.

▲ Anvendelig branche

Metallurgisk industri og kraftindustri, ikke-jernholdige metalsmeltere (kobber, zink, aluminium, bly osv.) Er de mest udfordrende års brug af farveplader. Stålanlæg, kraftværker osv. Producerer også ætsende medier og har høje krav til korrosionsbestandighed for farveplader.

Produktvisning

Formalet aluminiumszinkstålspole Formalet aluminiumszinkstålspole

Når den formalet aluminiumszinkstålspole opbevares i en fugtig tilstand, ændres pladens overflade, hvilket forårsager ridser og malingsfejl under presningen. Overfladen på pladen kan være et selvstrømmende gulv af epoxy eller avanceret slidbestandigt plastgulv. Hvis det har antistatiske krav, kan antistatisk type bruges.

Formalet aluminiumszinkstålspole

Formalet aluminiumszinkstålspole

Ud over den beskyttende virkning af zink på den formalet aluminiums zinkstålspole beskytter den organiske belægning på overfladen af pladen også mod rust i opbevaringsprocessen, og levetiden for den farvebelagte plade er længere end den for varmforsinket ark. For byggebranchen, der hovedsageligt bruges til tagvægge og døre i stålkonstruktioner, lufthavne, lagerbygninger og frosne industrier og handelsbygninger, bruger civile bygninger mindre formalet aluminiumszinkstålspole.

Emballage og levering

Formalet aluminiumszinkstålspoleFormalet aluminiumszinkstålspole

Formalet aluminiumszinkstålspoleFormalet aluminiumszinkstålspoleFormalet aluminiumszinkstålspole

Den kemiske rengøringsopløsning, der anvendes i produktionslinjen Prepainted Aluminium Zinc Steel Coil, er grundlæggende sammensat af et kompleksdannende middel, et overfladeaktivt middel, natriumhydroxid, kaliumhydroxid, polyfosforsyre og lignende og er en alkalisk opløsning. Virkningen af rensning af fedt afhænger hovedsageligt af koncentrationen af rengøringsopløsningen, temperaturen og rengøringen af stålstrimlen. Der skal udvises omhu for at kontrollere koncentrationen og temperaturen af rengøringsvæsken under rengøringsprocessen. Hvis koncentrationen af rengøringsopløsningen er for lav, renses ikke overfladen af underlaget, hvilket resulterer i defekter i den efterfølgende coatingbehandling og påvirker belægningens kvalitet. Hvis koncentrationen er for høj, hører zink og aluminium i det galvaniserede lag til et amfotert metal og zink i den varme alkaliske opløsning. Overfladen af aluminiumlaget er tilbøjelig til at danne et hjertesyresalt, hvilket forårsager alvorlig korrosion og derved påvirker den efterfølgende kemiske belægningseffekt.

Kontakt os

Chloe

Salgschef

Adresse: UDVIKLINGSZONE HUIGUO TOWN, ZHENGZHOU KINA

Tlf: +86 371 89812229 Fax: +86 371 89812228

MP: +86 13213178890 Wechat / Whatsapp: + 86 13213178890

E-mail: sales@jianhuissteel.com

Hjemmeside: www.jianhuissteel.com

https://www.youtube.com/channel/UCJrDrhA3rZDD4WmQ7muJLsw

Hot Tags: formalede aluminiumszinkstålspole, fabrikanter, leverandører, fabrik, pris, til salg

Undersøgelse

Du kan også lide