Farvelagte stålplader

Kvalitetsegenskaber: Farvelagte stålplader kan udvikles bredt, hovedsagelig på grund af deres egenskaber: De har god farvelighed, formbarhed og korrosionsbestandighed af organiske polymerer og har mekaniske styrke og nemme bearbejdning af stålplader. Anvendelse af produktet: ...
Chat nu

Produktdetaljer

Kvalitetsegenskaber:


Farvelagede stålplader kan udvikles bredt, hovedsagelig på grund af deres egenskaber: de har god farvelighed, formbarhed og korrosionsbestandighed af organiske polymerer og har mekaniske styrke og nemme bearbejdning af stålplader.


Anvendelse af produktet:

Farvebelagte paneler har været udbredt i byggebranchen, og flere og flere bygherrer har etableret deres eget omdømme ved brug af højkvalitets farvebelagte paneler. Det farvede belægningsbræt har den unikke metalitet og fordelene ved at forhindre fading, forvitring og anti-pulverisering, hvilket gør bygherrens arbejde hurtigt og bekvemt og reducerer i høj grad bygningens vedligeholdelsesomkostninger. Samtidig gør de farverige farver, overfladestruktur og belægning det ekstremt fleksibelt og valgfrit.

I dag kan arkitekter og byggearbejdere vælge de rigtige byggevarer fra et stort antal malede paneler: væg, bolig tag, maveslædende tag, soffit, korrosionsisolering, afløb, nedrør og garagedøre. De ved, at disse produkter kan modstå forskellige miljømæssige klimaforhold, fra sommervarmen til sneen og isen.

Samtidig er husholdningsapparater, bilproduktion, døre og vinduer mv også en af de vigtigste anvendelser af farvebelagte paneler.Med den hurtige udvidelse af antallet og omfanget af farvebelagte paneler har spolecoatingerne været i en periode med hurtig udvikling. I 2006 pegede det fjerde internationale symposium om farveplader og belægningsteknologi og 2006 International Color Plate and Coatings Market Forum på, at udviklingen af farveplader og belægninger vil have høj ydeevne, miljøbeskyttelse og økonomi. Spolebelægningen forlænger udendørs levetid, produktets funktionalisering, miljøbeskyttelse og energibesparelse vil være den fremtidige udviklingsretning. Siliconmodificeret polyester (SMP), ruthenium holdbar polyester (HDP) og polyvinylidenfluorid (PVDF) er applikationsudviklingsretningerne for højreflekterende stålcoatingscoating, og deres egenskaber er som følger:


Anvendelse af SMP maling farvet belagt bord


Den traditionelle silikone modificeret polyester coil belægning er modificeret af silikone harpiks og polyester harpiks for at sikre udendørs vejrbestandighed i 10 år. Den effektive metode er direkte tilpasning af siliconeharpiksen til polyesterharpiksen, yderligere forbedring af vejrbestandigheden af den silicone modificerede polyesterharpiks, og at belægningen når vejrbestandigheden mod udendørs i 20 år og bliver et varmt sted for udvikling.

Ved modifikation af polyesterharpiksen anvendes sædvanligvis en siliconmellemprodukt af methoxygruppe. Når silikoneindholdet når 30% af harpiksforholdet, og det højtemperaturkalcinerede metaloxidpigment anvendes, kan belægningen nå 25 års vejrbestandighed. Seksuelle krav, kun for polyvinylidenfluoridbelægninger.


PVDF belægning farvecoated board applikation

Polyvinylidenfluorid (PVDF)

Polyvinylidenfluorid blev anvendt som vejrbestandig belægning i 1960'erne. Efter mere end 30 års praktisk brug har det vist sig at være fremragende i vejrbestandighed, god i fleksibilitet, god modstand mod kalkning og pletbestandighed. .

Polyvinylidenfluorid har også ekstremt høj kemisk stabilitet. Den høje elektronegativitet af fluoratomet * og den lille atomradius bestemmer dens ekstremt stabile kemiske stabilitet.


PVDF harpiks har UV-modstand, men det blokkerer ikke UV-stråler alene. Det skal bruge pigmentet i belægningen til at blokere UV-effekten, således at primeren ikke angribes af UV-stråler. Derfor skal det anvendte pigment have fremragende vejrbestandighed og kemisk resistens. Seksuel, i stand til at modstå 20 til 30 års udendørs eksponering. De fleste organiske pigmenter vil nedbrydes under påvirkning af sollys og atmosfære, og de kemiske egenskaber ved uorganiske højtemperaturkalcinerede metaloxidpigmenter er forholdsvis stabile og egner sig til langvarig beskyttelse. I øjeblikket er der ingen modne tekniske standarder for belægning og belægningsevaluering i Kina, og USA's AAMA605- eller ASCA96-standarder anvendes generelt til at vurdere fordele og ulemper ved belægninger.

FhErHvjQh92DqbDurhHU1_6eAnAt

Anvendelse af HDP belægning farvet belagt bord

Høj holdbarhed polyester (HDP)

På nuværende tidspunkt vedtager det farvebelagte bord til konstruktion hovedsagelig almindelig polyestermaling. Efter 8 til 10 års brug taber belægningen sin dekorative egenskab og forårsager endda rust og lignende. Selvom polyvinylidenfluoridbelægninger (PVDF) kan garantere vejrbestandighed i mere end 25 år udendørs, er de dyrere. HYDRO (nu erhvervet af BASF) og BECKER of Sweden har inden for farvelagret stål til konstruktion udviklet polyesterplaster af høj holdbarhed (HDP), som kan nå 60% til 80% PVDF-belægninger og anvendes i almindelig silicium. Modificeret polyester (SMP) belægning med udendørs vejrhed på 15 år.


Vedvarende polyesterharpiks anvender en cyclohexanholdig monomer i syntesen for at opnå fleksibilitet, vejrbestandighed og omkostningsbalance af harpiksen. Den aromatiske fri polyol og polybasiske syre anvendes til at reducere harpiksens UV-lys. Absorberer for at opnå høj vejrlighed af belægningen. UV-belægninger og hindrede aminer (HALS) tilsættes til belægningsformuleringen for at forbedre filmens vejrbestandighed. Højspændende polyesterspolecoating er blevet anerkendt på markedet i udlandet, og belægningerne er omkostningseffektive.

Princippet om god holdbarhed af HDP belægning

Harpiks: HDP bruger en harpiks med høj molekylvægt, som har mindre polymerforgrening, stabil bindingsenergi og er ikke let fotolyseret, så det er ikke let at pulveriseres og reduceres i glans.

Pigment: HDP bruger uorganiske keramiske pigmenter, der ikke let falmer i dagslys.


FnWzDPBhf_dWpKXniE95sDKU_9Q_


Farvet belagt stålbelægningsklassifikation

1, maling sorter


(1) Topcoat

Generelt er de typer af farvelagede belægninger opkaldt efter forsiden maling, generelt polyester (PE), siliciummodificeret polyester (SMP), høj holdbarhed polyester (HDP), polyvinylidenfluorid (PVDF), akryl, PVC osv.


(2) Primer

Primeren er klassificeret i en polyesterprimer, en polyurethanprimer, en epoxyprimer osv. Afhængigt af den filmdannende harpiks, og forskellige primere kan vælges ifølge forskellige brugers behov. Almindeligt anvendt er epoxyprimere og polyurethanprimere.

(3) tilbage maling

I øjeblikket anvendes belægningsstrukturer er 2/1, 2/2, 2/1 M (Baosteel). 2/1, 2/1 M kræver skumdannelse og binding på bagsiden. Bagmaling er generelt nødvendig for vejrbestandighed og korrosionsbestandighed. I tilfælde af 2/2 coating struktur, er polyester belægning normalt brugt, og der er også nogle særlige krav. Forskellige bagmaling kan vælges ved forhandling.

FpTzh_mTwQ_e_ri_VDP4j9QWVFXc

2, belægningsstruktur

Ifølge de forskellige belægninger er der tre typer primere, topcoats og backcoats.

Ifølge belægningens korrosionsbestandighed og bearbejdningskrav kan belægningenes tykkelse eller forarbejdning (binding osv.) På bagsiden overføres ved hjælp af belægningenes struktur. Bagsiden af 2/1 kan belægges med en primer eller kun en bagbeklædning. Den anvendes hovedsagelig til sandwichpaneler og kræver god vedhæftning og skumdannende egenskaber af belægningen. 2/2 bruger en primer, såsom en bagfrakke to frakker, generelt kræver ikke skummende egenskaber og anvendes som en finer. Baosteel 2 / 1M har generelt en 3μm primer og 6μm tilbage maling, som kan erstatte 2/1 eller 2/2. Det kræver skumdannelse på bagsiden. Baosteel farvebelagte produkter kan opdeles i 2/2, 2/1, 1/1. 3/2, etc., * / * repræsenterer antallet af belægninger på henholdsvis for og bag.


3, funktionel belægning

Antibakteriel, antistatisk, selvrensende, varmeisolering mv.


4, overflade tilstand

Normal overflade, trykt stålplade, belagt præget stålplade, ridsefast, ruskind mv.


5, brug

Byggeri, husholdningsapparater, døre og vinduer, møbler, transport mv.


Sammensætning af farvet belagt bordbelægning

Farvelægningspladespolebelægningssammensætningen indeholder sædvanligvis pigmenter, harpikser, opløsningsmidler, hjælpestoffer og andre råmaterialer. Som vist i figuren er pigmenter, harpikser og opløsningsmidler de vigtigste råmaterialer af belægningerne. Deres sammensætning og virkninger er som følger:


1, harpiks

Det filmdannende stof er grundlaget for belægningenes sammensætning, og den har den funktion at danne overtræksfolien af andre komponenter i bindingscoatingen, som spiller en afgørende rolle i belægningens og belægningsfilmens ydeevne. Det grundlæggende træk ved det belægningsfilmdannende materiale er, at det kan påføres til dannelse af en tynd film og tilvejebringe forskellige egenskaber, som kræves til filmen. Det er også blandbart med de nødvendige andre komponenter tilsat til belægningen. En ensartet dispersion dannes.

De harpiks, der anvendes i belægningen, er polyester (PE), siliciummodificeret polyester (SMP), høj holdbarhed polyester (HDP), polyvinylidenfluorid (PVDF), epoxy, acryl, PVC osv.


2, pigment

Det er en vigtig del af farve maling. Pigmentet giver belægningsfilmen en farve, således at belægningsfilmen har evnen til at dække objektet, der skal belægges, og udøver dets udsmykning og beskyttelse. Nogle pigmenter kan også give egenskaber såsom: forbedring af filmens mekaniske egenskaber, forbedring af filmens holdbarhed, forbedring af korrosionsbestandigheden, elektrisk ledningsevne og flammehæmning.

Ifølge kilden kan pigmentet opdeles i naturlige pigmenter og syntetiske pigmenter; ifølge kemisk sammensætning kan den opdeles i uorganiske pigmenter og organiske pigmenter; Ifølge rollen i belægningerne kan den opdeles i farvepigmenter, kropspigmenter og specielle pigmenter.


3, opløsningsmiddel

Det filmdannende stof i overtrækket kan opløses eller dispergeres i en ensartet flydende tilstand for derved at lette filmdannelsen og stoffet, der kan volatiliseres fra malingsfilmen efter konstruktionen, er opløsningsmiddelkomponenten sædvanligvis en flygtig væske , som sædvanligvis kaldes flygtig komponent. Opløsningsmidler til moderne belægninger omfatter vand, uorganiske forbindelser og organiske forbindelser. I princippet udgør opløsningsmidlet ikke en overtræksfilm og bør ikke forblive i overtræksfilmen.


4, tilsætningsstoffer

Også omtalt som en hjælpematerialekomponent i overtrækket, men det udgør ikke uafhængigt en overtræksfilm, som kan være til stede i overtræksfolien som en bestanddel af overtræksfilmen efter at belægningsfilmen er dannet. Hjælpenes rolle er at forbedre ydeevnen af et bestemt aspekt af belægningen eller filmen. Forskellige typer af belægninger kræver forskellige hjælpemidler; selv den samme type belægning kræver forskellige hjælpemidler på grund af ansøgningens formål, metode eller ydeevne krav; Tilsætningsstoffer til at spille forskellige roller, såsom skummere, befugtningsmidler, anti-sagging, anti-sedimentering, tørrer, blødgørere, svampemidler osv.


Antibakterielt farvet belagt bord

1. Definition: Antibakteriel er en langsigtet bakteriedræbende effekt af at kontrollere aktiviteten og reproduktionen af mikroorganismer, skabe et rent miljø og gradvist at dræbe dem; Den antibakterielle virkning kan fortsættes i flere år, med de bakterier, der lever i det levende miljø som objekter. Langvarig (mikrobiologisk) hygiejne i det levende miljø.

2. Mekanisme: Den antibakterielle mekanisme af metalionelueringstypen, det antibakterielle middel frigiver langsomt metalioner under brug, og de opløste metalioner kan ødelægge aktiviteten af bakteriemembranets membranproteoplast-aktive enzym og har en antibakteriel virkning.

Antibakterielle farvebelagte plader anvender generelt uorganiske antibakterielle midler ved anvendelse af sammensatte metalionopløselige og aktive oxygenantibakterielle midler til opnåelse af langtidsvirkende og bredspektret antibakterielle krav, lav toksicitet og høj effektivitet.

3. Anvendelser: Anvendes i hospitalets vægge, lofter, madopbevaring og forarbejdningsområder, ventilationssystemer mv.

FqcptYCwBtfeUG25-IvmoDQWuRSe

Hot Tags: farvebelagte stålplader, producenter, leverandører, fabrik, pris, til salg

Undersøgelse

Du kan også lide