Farvet galvaniseret stålspole

Farvet galvaniseret stålspiraldring eller fotokemisk reaktion af den første nødvendige betingelse er den farvecoatede coiloverfladekomponenter kan absorbere strålingsenergi. For det andet, når den strålingsenergi, der absorberes af molekylet, er større end bindingsenergien, kan belægningen nedbrydes. Jo kortere bølgelængde, jo højere energi.
Chat nu

Produktdetaljer

Produkt specifikation

Tykkelse 0,11 mm-1,5 mm
Tykkelse tolerance +/- 0,02 mm
Bredde 600mm-1250mm
Bredde tolerance +/- 2mm
Zinkbelægning Z40-Z275
Farve Grå hvid, havblå, rød eller enhver RAL-standard
Maleri Øverst: 20 +/- 5um Bagside: 5mic --- 7mic
Standard ASTM, AISI, DIN, GB, JIS
Materiale SGCC, SGCD, SECC, SECD, DX51D + Z, S350GD, S450GD, S550GD
Teknik Koldvalset, varmdyppet galvanisering, farvebelagt, galvaniseret

Farve galvaniseret stålspole

Glans Kromatisk afvigelse Original Tykkelse

Herudover er der to punkter, der forklarer de aktuelle misforståelser på hjemmemarkedet:

For det første er der en stor mængde hvid grunning i landet.

Formålet med den hvide primer er at reducere tykkelsen på topcoat, fordi den korrosionsbestandige primer til normal konstruktion er gulgrøn (og derfor har et strontiumchromatpigment) og skal have tilstrækkelig topcoattykkelse til god skjult styrke.

På denne måde er korrosionsbestandigheden meget farlig. Først har primeren dårlig korrosionsbestandighed, og topcoat er reduceret kraftigt til mindre end 10 mikron.

En sådan farveovertrukket stålplade ser glamorøs ud, og om få år vil den forårsage korrosion forskellige steder (skæring, bøjning, underfilm osv.).

For det andet bruger den farveovertrukne stålplade til konstruktionsteknologi forskellige producenter og forskellige portioner farveovertrukne stålplader. Det ser ud til at have den samme farve i konstruktionen, men efter flere års sollys er farveændringerne på forskellige overtræk forskellige. Forskellige tendenser,

Der er så mange eksempler, der fører til alvorlige kromatiske afvigelser. Selv hvis produkterne fra den samme leverandør anbefales det stærkt, at det samme projekt bestilles én gang.

Da forskellige batches sandsynligvis bruger produkter fra forskellige belægningsleverandører, øges muligheden for kromatisk afvigelse.

Rimelig materialevalg forbedrer ikke kun bygningers levetid, men reducerer også omkostningerne og opnår således virkelig miljøvenlighed og ressourcebevaring.

Prodcution Coating

Farvet galvaniseret stålspole

Farve galvaniseret stålspole

Ældningen af farvet galvaniseret stålspole i atmosfærisk miljø er forårsaget af overtræksmolekylerne, der absorberer energien fra ultraviolet bølgelængde i sollyset, som er højere end dens molekylære bindingsenergi, hvilket fører til nedbrydning af coatingmolekyler. Med ældning af belægning,

basismateriale legeme gradvist mistet, belægningsoverfladen gradvist bliver ru og mister lys. Dette tab af basismateriale efterlader til sidst relativt stabile pigmentpartikler, der forbliver på overfladen af belægningen som ubundne pulvere, en proces, der kaldes pulverisering. Polyesterbelægningsspole med forskellig belægningstykkelse har en stor forskel i ældningsbestandighedens ydeevne, tynde coatingbelægningsvalses aldringsbestandighed er dårlig, normal tykkelse overtræksmodstandsevne er relativt god. Farve galvaniseret stålspole

pakning


Farvet galvaniseret stålspole


Produktionslinje i galvaniseret stålspolefarve

Farve galvaniseret stålspole

Beregning af termisk spænding af farvet galvaniseret stålspole i processen med opvikling og

afvikling er baseret på beregningen af differentialligningen af valset stål som et duktilt tyndvægget rør eller et duktilt kompositrør. Faktisk er farvelægningen normalt tynd og tyk, og farven

belægningsrulle har betydelige ikke-cirkulære egenskaber langs den perifere retning. Hvis farven

belægningsrulle løses i henhold til den cirkulære kurve, beregningsfejlen vil være meget stor.

Farve galvaniseret stålspole

Kontakt os

Chloe

Salgschef

Henan Jianhui Steel Co., Ltd

Adresse: UDVIKLINGSZONE HUIGUO TOWN, ZHENGZHOU KINA

Tlf: +86 371 89812229 Fax: +86 371 89812228

MP: +86 13213178890 Wechat / Whatsapp: + 86 13213178890

E-mail: sales@jianhuissteel.com

Hjemmeside: www.jianhuissteel.com

https://www.youtube.com/channel/UCJrDrhA3rZDD4WmQ7muJLsw

Hot Tags: farvet galvaniseret stålspole, fabrikanter, leverandører, fabrik, pris, til salg

Undersøgelse

Du kan også lide