GL Corrugations

Galvalume stålplade og plade ejer den mest præmiske korrosionsmodstandsegenskab blandt belægningsmetallerne med metalbelægningsforholdet. Galvalume-stålpladeets aluminium-zinklegeringsstruktur består af 55% aluminium, 43,4% zink og 1,6% silicium, der størknes ved 600 ° C. Hele sin struktur består af aluminium-jern-silicium-zink til dannelse af en tæt kvaternær krystal. Dermed danner et lag af stærk anti-korrosionsfaktor for at forhindre korrosiv indtrængning gennem barrieren.
Chat nu

Produktdetaljer

GL Corrugated Roofing Sheet Factory

Galvalume stålplade og plade ejer den mest præmiske korrosionsmodstandsegenskab blandt belægningsmetallerne med metalbelægningsforholdet. Galvalume-stålpladeets aluminium-zinklegeringsstruktur består af 55% aluminium, 43,4% zink og 1,6% silicium, der størknes ved 600 ° C. Hele sin struktur består af aluminium-jern-silicium-zink til dannelse af en tæt kvaternær krystal. Dermed danner et lag af stærk anti-korrosionsfaktor for at forhindre korrosiv indtrængning gennem barrieren.


1. Mere flydende og glattere overflade og overlegen korrosionsbestandighed end varmdypede zinkforzinkede stålspoler.


2. Fremragende varme modstand holdbar evne og anti-oxidation ydeevne. Den kan bære temperatur under 315 ℃ uden at smøre og kan påføres normalt under 500 ℃ i længere tid. De kunne afvise erosion fra vand og mudder. De er de ideelle stålmaterialer til vandvarmemaskiner, maddehydratorer, udmattede rør, bildæmpere. Og dens varmerefleksionsforhold er mere end 75%, hvilket er dobbelt af zinkbelagt galvaniseret stål. Varmebestandigheden af den 55% aluminium-zinklegerede stålplade er bedre end den for galvaniserede stålplade, som ligner aluminiumpladeets højtemperaturoxideringsbestandighed.


3. Fremragende præstation til belægning og maskinbearbejdning. Det er stærkt klæbende på organisk farvet, pre-malet belægning, og det kan svejses og forarbejdes som zinkforzinkede stålmetaller. Og det kan være koldt bøjet og stansning, mens du får smukke udsigter. Det er også omkostningsbesparelser som en mindre mængde af uædle metaller, der forbruges til samme tykkelse, da aluminium er lettere end zinktæthed.


Det får også almindeligvis PVDF harpiks til at opnå overlegen kritstyrke og glansretention såvel som plet og kemisk resistens. Denne PVDF (Poly Vinyl Irene Fluoride) er blødere end polyester, hvilket gør den meget formbar uden risiko for revnedannelse. Disse forbehandlinger og primere sammen med overlegen maling belægning har øget produktgarantierne dramatisk.


Galvalume Steel Sheet Specification

Standard fra JIS G3312 & ASTM A792M;

Tykkelse 0,23 mm-3,0 mm;

Bredde 700-1250mm;

Coating masse AZ50-AZ300;

Regelmæssig og Zero Spangle;

Coil ID 508-610mm;

Behandling som Skin-passed, Chrome, Oiled, AFP;

Spolevægt på 3-15MT.


Hvad er Galvalume Steel

Hovedfordel ved Galvalume Steel

Industrielle applikationer

Da galvalume stål fremstilles ved hjælp af de bedst mulige råmaterialer, anvendes den i mange typer industrier, som omfatter: -Petrokemisk, Papir, Konstruktion, Mekanik
Med et kompakt design og forhøjet styrke og holdbarhed, er dette gennemført adskillige tests for at sikre, at den kan opfylde forskellige industristandarder. Specifik anvendelse for galvalume stålspole er: Automotive Lyddæmpere, Tagdækning og sidesporbrug, Møbler, Apparater som maddehydratorer, rør, computersager, udmattede rennere. strukturelle sektioner, kompositpaneler, mikrobølgeovn, vaskemaskine, køleskabe mv.


En af de største fordele ved galvalume stålspole er, at meget af det kommer i farvecoatede sortiment, hvilket gør det til et meget alsidigt industrielt materiale. For eksempel, når det anvendes i marine og industrielle projekter, er korrosionshastigheden af farvecoated spole op til fire gange bedre end andre typer af spoler. Og når denne spole anvendes i tagbehandlingsapplikationer, har den et usædvanligt langt liv, der ofte varer godt over 30 år, før selv den mest mindre vedligeholdelse er nødvendig.


Galvalume stålplade temperatur modstand

Da galvalume stålplade anvendes i mange anvendelser, hvor miljøet kan have ekstremiteter i temperatur, fugtighed og andre faktorer, er det blevet testet for at sikre, at det kan modstå ekstremt høje temperaturer, når det anvendes i stort set enhver form for applikation. Med de fleste typer galvalume stålspole har testen vist, at det kan modstå temperaturer så højt som 599 grader Fahrenheit uden at opleve overfladeskader eller misfarvning, hvilket resulterer i fremragende malinghæftning.


Galvalume Steel Sheet Andre anvendelser

Sammen med at blive brugt til tagdækning, marine og andre industrielle applikationer, kan denne spole også bruges på mange andre måder. Fordi det klæber så godt at male og modstår korrosion, har det i de senere år været brugt i elektriske husholdningsapparater og bygninger og udstillet sin alsidighed. Besidder et jern-zink legeringslag, der gør det yderst brugbart, det kan bruges i mindre og mindre apparater. På grund af dette ses det af mange inden for maskinteknik som et allroundmateriale.

Benyt fordel af alsidigheden

Uanset om du er en maskiningeniør, en byggeprojektingeniør eller en anden industriel prof.


Hot Tags: gl korrugeringer, producenter, leverandører, fabrik, pris, til salg

Undersøgelse

Du kan også lide