Prime Steel Strip Coil

Prisleverandør af prime steel coil-pris fra China Strip stål er en smal og lang stålplade produceret af forskellige valseværker for at tilpasse sig den industrielle produktion af forskellige metal- eller mekaniske produkter i forskellige industrisektorer. Båndstål, også kendt som stålbånd, har en ...
Chat nu

Produktdetaljer

Præmieleverandør af stålstålspole fra Kina

Båndstål er en smal og lang stålplade produceret af forskellige valseværker for at tilpasse sig den industrielle produktion af forskellige metal- eller mekaniske produkter i forskellige industrisektorer. Båndstål, også kendt som stålbånd, har en bredde på mindre end 1300 mm og en længde, der varierer lidt afhængigt af størrelsen på hver rulle.


En stålplade med en tynd tykkelse, en smal bredde og en lang længde. Dets bredde er generelt mellem 20 mm og 200 mm. Rulleforsyning, specifikationerne udtrykkes i tykkelse x bredde. I henhold til stålkvaliteten er det opdelt i høj kvalitet og almindeligt båndstål; ifølge rullemetoden kan den opdeles i varmvalsning og koldvalsning, der kaldes henholdsvis varmvalset bånd og koldvalset bånd. Varmvalset almindelig bånd er 2 mm til 6 mm tyk, og koldvalset bånd er generelt 0,05 mm til 3,60 mm. Båndstålet kan være fremstillet af stål såsom kulstofstål, kulstofstål, fjederstål, værktøjsstål og rustfrit stål. Udbredt brugt til fremstilling af svejste rør, klemmer, pakninger, fjedre, savklinger, klinger osv.

Båndstålet leveres generelt i ruller og har fordelene ved høj dimensionel nøjagtighed, god overfladekvalitet, let behandling og materialebesparelse.


Produktionsprocessen for koldvalset båndstål er generelt: bejdsning → rullning → processmøring → udglødning → udjævning → forskydning → emballering.

Koldvalset strimleproces: pickling - rulle - udglødning - synkron smøring i rulleform - anti-rustolie - udfladning - polering - emballering

Varmvalset stålstålproces: opvarmningsovn - dephosforiseringsmaskine - råvalsemølle - fosforfjernelsesmaskine - efterbehandlingsværk - overfladekvalitetsinspektionsinstrument - lag koldt - coiler - ballepresse - spray nummer Maskine - spoleplade

Fremstillingsproces med varmvalset bånd: for det første hæves temperaturen til den krævede rulletemperatur i opvarmningsovnen, og derefter bearbejdes jernoxidskalaen, der produceres af pladen, af rullen til den grovvoksende dephosphurisator og går derefter ind i grov rullende rullende enhed. Rulning af bredden og tykkelsen af strimlen og derefter transporteres den til den afsluttende strimmel dephosforisator for at behandle den skala, der er produceret af overfladen af strimlen, og derefter ind i den afsluttende valsemølle for yderligere at øge tykkelsen og bredden af strimlen. For præcisionsvalsning styres strimmelstålet strengt af rulletransportøren gennem det kolde lag, før overfladetemperaturen coilles, og går derefter ind i spiralen for at blive det sidste bundt af stålspolen, og sprøjtningsnummeret sendes til spolematerialet til emballering.


Hot Tags: prime stålbåndspole, fabrikanter, leverandører, fabrik, pris, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like